Aktiv mot kreft – Call on me

Content Marketing Norge Awards
May 30, 2015 content excellence
Aktiv mot kreft har som mål at fysisk aktivitet skal bli en del av behandlingen som tilbys kreftpasienter. Stiftelsen har begrenset med ressurser og utfordringen var å nå ut med budskapet, samt skape en debatt som sørget for økt kunnskap på tvers av målgrupper (helsepersonell, kreftsyke, kreftoverlevende, pårørende, redaksjonelle miljøer og befolkningen forøvrig).

Aktiv mot kreft reproduserte en av verdens mest sexy musikkvideoer – ”Call on me” av Eric Prydz – og ga åtte kvinnelige kreftpasienter hovedrollen. Kvinnene hadde alle ulike diagnoser, var i aldersgruppen 20-50 år og ble rekruttert fra ulike deler av landet. I tillegg til musikkvideoen, produserte vi en ”Behind the scenes”-film med intervjuer av de involverte, deres tanker rundt prosjektet og sin egen fremtid. Filmene fikk umiddelbart massiv respons redaksjonelt og i sosiale medier.

Resultat: I Norge har kampanjen hatt en rekkevidde på svimlende 30 millioner. YouTube-filmene har blitt sett nesten 500.000 ganger på YouTube. I følge en undersøkelse fikk 61% av Norges befolkning med seg kampanjen.

Rate this video

1 star 2 star 3 star 4 star 5 star
Add a comment...
Post as (log out)